A fost odată ca niciodată(și încă este) un laptop care a poposit în viața mea acum 5 ani(2011), deși a fost și este destul de chinuit, mi-a rămas fidel și în zilele de astăzi.

încaăcătoarele de la laptop însă cred că mă urăsc.

Primul încărcător a decis să rupă relația cu mine și laptopul în primii 2 ani de viaţă, şi-a rupt o venă, şi chiar dacă a fost “cusutăla loc, a decis plece într-o lume (probabil) mai bună.

Al 2-lea încărcător, deşi destul de scump, cumpărat din ultimii bani din bursa minusculă, a luat decizia de a-şi curma zilele explodând pe masa pe care îmi scriam zecile de referate pentru facultate. Cred nu a trăit nici o lună. A fost cel mai tânăr.

Între timp, am reuşit achiziționez al 3-lea încărcător şi a 2-a baterie pentru laptop.
Am optat pentru un încărcător universal, cu multe tipuri de mufe, cică are carcasa de metal, nu se supraîncălzeşte aşa tare încât explodeze. A explodat şi acesta.

Al 4-lea încărcător este (spre mirarea mea) de 2 ani printre noi, tot unul universal cu carcasa metalică, dar este cel mai hot dintre toate încărcătoarele, dacă îl ţii lângă tine, poate fi uşor confundat cu un calorifer fierbinte în vremurile geroase.

A 2-a baterie pentru laptop vrea şi ea plece într-o lume mai bună. Experţii spun o lume mai bună pentru baterii sunt congelatoarele.

Vând mufe pentru încărcător universal, am aproape toate mărimile, la cel mai mic preţ de pe piaţă!

Advertisements